Wij geloven in onze Bin Five

Normaal gesproken is 3 het magische getal, maar wij konden niet kiezen. Daarom onze sterke big -uhh, BIN five! 

Dubbele klep voor modulaire prullenbak afvalbak gesplitst optie

We zijn gek op natuur

Enkel en alleen als een product voor meer dan 98% te maken is van circulaire materialen gaan wij aan de slag. Wij maken van onze oude BinBin’s weer iets nieuws, en iedere BinBin afvalbak heeft een circulair paspoort als het levende bewijs van hun circulariteit. Door de zakelijke markt te helpen aan de juiste units voor afvalscheiding, zorgen we dat gebruikte grondstoffen weer een nieuw leven krijgen.

Dutch Design, made in Holland

Bij ons geen containers vol afvalbakken uit China, en ook geen ingekocht modellen. BinBin staat voor Nederlandse productontwerpers die samenwerken met echte Hollandse vakmannen. Ze zijn er nog steeds en daar zijn we trots op. Dat zie je niet alleen terug in ons design en de afwerking, maar merk je bovendien aan de  levensduur van onze afvalbakken.

globular paper pmd glas rest witte afvalbak

Service in alles

BinBin streeft naar de allerbeste ervaring voor jullie, onze klant. Met onze service gaan we volle bak om afvalscheiding de beleving te maken die het moet zijn. Gratis scan van je bedrijf? Geen probleem. Wil je een vrijblijvende proefplaatsing en/of liever een digitale afvalscan? U roept, wij draaien! Mocht er in een enkel geval iets kapot gaan aan het gebruiksvoorwerp, dan lossen wij dit altijd op. Enkel nog maar het verwijderen van het afval uit de afvalbak is aan jullie zelf besteed.

Elk detail modulair ontworpen

De afvalberg groeit momenteel niet en gaat voorlopig hopelijk aan het krimpen. Daarom worden onze bakken modulair ontworpen, zodat ze zich kunnen blijven aanpassen aan veranderingen. Begin je vandaag met 4 stromen? Met een bel naar onze accountmanagers passen we dit eenvoudig aan naar 5, 6, 7 of wel 8 afvalstromen. Opstarten zonder cup-begeleider of klep op je gft, maar later toch spijt? Een mail naar onze service desk en de volgende dag heb je de benodigde accessoires in huis!

donkerrode afvalbak witte klep afvalscheiding pmd pet fles papier rest

Maatwerk voor jouw branche

Iedereen ervaart afvalscheiding op zijn of haar eigen manier. Bij BinBin streven we naar de perfecte afvalbak voor ieder bedrijf. Zo kan je zelf je ideale afvalbak samenstellen met onze accessoires of kies je uit onze bestaande modellen en passen we die aan naar jullie specifieke wens. Wij denken graag mee met de specifieke wensen van jouw bedrijf en zijn pas tevreden wanneer jij dat bent!