Original

Totaalinhoud in liters per afvalstroom: 60L en 75L

Hoogwaardige uitstraling, fraaie details en subtiele afwerking. De Original is gemaakt voor nét dat beetje meer uitstraling. En hij is niet alleen de knapste, maar doet ook nog eens precies wat al onze andere afvalbakken doen: Het verzamelen van grondstoffen waarmee we de wereld van morgen verbeteren. 

Colors

Voor kantoor, hotel en high-end locaties

Onze designparel

Ons paradepaardje is ontworpen vanuit ontevredenheden uit een branch waar design en functionaliteit hand in hand gaan. Afvalscheiding sexy maken was -en is- nog altijd ons doel, en met de De Original is het ons gelukt. Ronde afwerkingen in de hoed, strakke lijnen van boven tot onder en geen consessies in gebruik. Soft-close, met of zonder binnenbak en minimaal 60 liter per afvalstroom. De signing is key om afvalscheiding succesvol te maken binnen jouw bedrijf. De speciaal ontworpen BinBin-iconen helpen hierbij een handje.

Original 3 zwart bamboe afvalstromen signing afvalbak
Original papier afvalscheiding design afvalbak

Duurzaamheid tot in de core

Of je nou gaat voor volledig wit, zwart of een kleur op maat? Circulariteit blijft key bij onze afvalbakken. Een hoed van bamboe of -indien naar wens- van gerycled plastic. Het staal dat wij gebruiken heeft al een leven achter de rug en de coatings zijn gemaakt op duurzame basis. Niet voor niets dat wij van al onze producten een circulair productpaspoort hebben. De original scoort maar liefst 98.2%.

Signing is key

De juiste afbeeldingen, teksten en iconen op je afvalbak zijn belangrijk voor succesvolle afvalscheiding binnen jouw organisatie. Met een geselecteerd gezelschap gedragspsychologen ontwierpen wij signing die herkenbaar is voor jong en oud, bronscheiding verzuiverd en jouw zonder verdere hulpmiddelen de goede weg wijst. Ook het toepassen van accessoires levert een positieve bijdrage aan de afvalverwerking.

Original 4 groen afvalscheiding station design afvalbak

Boek een proefplaatsing

Wij spreken niet van afval, maar van een beleving. Een beleving die je moet zien, voelen en meemaken. Boek een vrijblijvende proefplaatsing en ervaar onze duurzame afvalbakken.

binbin showroom bekijken afvalbak

Afmetingen

Original 2: B 710 x D 317,5 x H 757 mm
Original 3: B 1010 x D 317,5 x H 757 mm
Original 4: B 1310 x D 317,5 x H 757 mm
1.25 mm gepoedercoat staal
1.25 mm gepoedercoat staal
1.25 mm gepoedercoat staal
20 mm bamboe of gerecycled pmd
20 mm bamboe of gerecycled pmd
20 mm bamboe of gerecycled pmd
2 x 75 liter
2 x 75 liter 1 x 60 liter
2 x 75 liter 2 x 60 liter

Kleuren

wit / bamboe
wit / wit
zwart / bamboe
zwart / zwart

Extras

ISO 9001 – 14001 gecertificeerd
Dutch Design
Made in Holland
modulair samen te stellen

Maak hem op maat

Door zijn slimme modulaire opbouw zijn er wel 101 mogelijkheden om de Original samen te stellen. Van 2 tot 8 afvalstromen, met of zonder bekerhouder, deksels voor op je gft of juist een gleuf voor papier. Wij maken afvalbakken waarbij jullie als klant voorop staan. Staat er iets niet tussen onze accessoires, dan maken we het op maat. Direct naar onze accessoires? Klik op ‘meer zien’ voor ons huidige assortiment.