Generation

Totaalinhoud in liters per afvalstroom: 90L

Koop vanaf €1565,- 

De Generation is ons antwoord op de vraag naar robuuste afvalscheidingsstations voor openbare ruimtes, beurshallen, winkelcentra en buitengebruik. Het kenmerkende design kwam tot stand in samenwerking met gedragspsychologen en gemeentelijke medewerkers. Het sedum dak zorgt niet alleen voor een mooi uiterlijk, maar ook voor een positieve invloed op zwerfafval.

Kleuren

Voor de openbare ruimtes, winkelcentra en evenementenhallen

Krachtpatser

Met zijn 2 millimeter dikke stalen wanden, lasergestuurde iconen en gewichtige onderstel, is één ding zeker: Die krijg je niet om. Weer, wind en mens trotserend is de Generation de sterkste afvalbak in ons assortiment. Afvalbakken in de openbare ruimte krijgen het nu eenmaal zwaarder te verduren. Met een afvalscheidingsbak in de buitenlucht wil je zeker zijn van je zaak en er jaren mee vooruit kunnen. De Generation is hier speciaal voor ontwikkeld. Dus laat die orkaan maar komen. Spreekwoordelijk dan.

Kinderzitje of toch bordentray

Hij wordt inmiddels al vaak benoemd als het kinderzitje maar de trayhouder is een van de accessoires die we speciaal hebben ontwikkeld. Samen met onze relaties ontwikkelden wij duurzame opties, zoals 3D-geprinte binnenbakken van gerecycled granulaat of onder hoge druk geperste bamboe. Duurzaamheid staat hierin te allen tijde centraal. Wij bij BinBin worden gedreven door onze hospitality-achtergrond en dat merk je in het gehele traject.

Sedum dak

De Generation is een bak duurzaamheid en letterlijk één met de natuur. Diverse studies -waaronder ook die van onszelf- toonden aan dat een groene omgeving zorgt voor het tegengaan van zwerfafval. Laat dit nou net hetgeen zijn waar wij voor staan: Het ontwikkelen en produceren van afvalbakken die meedraaien in de circulaire economie, gemaakt met gerecycled materiaal. Wij helpen graag om ook jouw afvalbak een nieuw leven te geven.

Boek een proefplaatsing

Wij spreken niet van afval, maar van een beleving. Een beleving die je moet zien, voelen en meemaken. Boek een vrijblijvende proefplaatsing en ervaar onze duurzame afvalbakken.

binbin showroom bekijken afvalbak

Afmetingen

Generation 2 indoor: B 880 x D 350 x H 950 mm
Generation 3 indoor: B 1200 x D 350 x H 950 mm
Generation 4 indoor: B 1520 x D 350 x H 950 mm
Generation 2 outdoor: B 880 x D 350 x H 1400 mm
Generation 3 outdoor: B 1200 x D 350 x H 1400 mm
Generation 4 outdoor: B 1520 x D 350 x H 1400 mm
2 mm gepoedercoat staal
2 mm gepoedercoat staal
2 mm gepoedercoat staal
2 mm gepoedercoat staal
2 mm gepoedercoat staal
2 mm gepoedercoat staal
20 mm staal, bamboe of gerecycled pmd
20 mm staal, bamboe of gerecycled pmd
20 mm staal, bamboe of gerecycled pmd
20 mm staal of bamboe
20 mm staal of bamboe
20 mm staal of bamboe
2 x 90 liter
3 x 90 liter
4 x 90 liter
2 x 90 liter
3 x 90 liter
4 x 90 liter

Kleuren

wit / bamboe
wit / wit
zwart / bamboe
zwart / zwart

Extras

ISO 9001 – 14001 gecertificeerd
Dutch Design
Made in Holland
Grondbevestiging op maat

Maak een afvalbak op maat!

Enkel en alleen nog maar een paar specifieke wensen om de ideale match te beklinken? Neem gerust contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

donkergrijs prullenbak openbare ruimte afvalscheiding