749,00 829,00 (excl 21% BTW)

De Globular 90×3 is de grote broer van de hardloper Globular 60×3. De Globular kenmerkt zich door een toegankelijk tijdloos en sportief design. De Globular is een Afvalbak om in het zicht te zetten. De bamboe hoed maakt de Afvalbak fris en natuurlijk. De 90 L uitvoering is speciaal ontworpen om inzetbaar te zijn voor alle werksferen waar een behoefte is aan een bak met een grote capaciteit. De Globular 90×3 is volledig modulair, je kunt dus uitbreiden naar 6 afvalstromen. De accessoires (te zien op de productfoto) dienen apart bijbesteld te worden.

Wissen
Artikelnummer: 100-3-2-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Globular 90x3

 749,00 829,00 (excl 21% BTW)

De Globular kenmerkt zich door een toegankelijk tijdloos en sportief design. De Globular is een Afvalbak om in het zicht te zetten. De bamboe hoed maakt de sorteerbak fris en natuurlijk. De 90 L uitvoering is speciaal ontworpen om inzetbaar te zijn voor alle werksferen waar een behoefte is aan een bak met een grote capaciteit. De Globular 90×3 is volledig modulair, je kunt dus uitbreiden naar 6 afvalstromen. De accessoires, zoals magneetstickers, splitter, gft bakje kunnen apart bijbesteld te worden.

Wissen

Bij aankoop ontvang je een stickerpakket bestaande uit: Rest – Papier – Pmd – Gft – Cups stickers. Laat het ons graag voor levering weten als je deze stickers in het Engels zou willen ontvangen.

De magneetstickers aan de voorzijde van de bak zijn exclusief dit pakket en dienen apart bijbesteld te worden.

Extra informatie

Kleur

Wit/Bamboe, Full Wit, Zwart/Bamboe, Full Zwart