509,00 569,00 (excl 21% BTW)

De Globular 90×2 geeft je de mogelijkheid om 2 tot 4 afvalstromen te scheiden. De Globular kenmerkt zich door een toegankelijk tijdloos en sportief design. De Globular is een scheidingsstation om in het zicht te zetten. De bamboe hoed maakt de bak fris en natuurlijk. De 90 L uitvoering is speciaal ontworpen om inzetbaar te zijn voor alle werksferen waar een behoefte is aan een bak met een grote capaciteit. De Globular 90×2 is volledig modulair, daarom kan jij hem samenstellen zoals jij wilt. De accessoires (te zien op de productfoto) dienen apart bijbesteld te worden.

Wissen
Artikelnummer: 100-3-3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Globular 90x2

 509,00 569,00 (excl 21% BTW)

De Globular kenmerkt zich door een toegankelijk tijdloos en sportief design. De Globular is een Afvalbak om in het zicht te zetten. De bamboe hoed maakt de Afvalbak fris en natuurlijk. De 90 L uitvoering is speciaal ontworpen om inzetbaar te zijn voor alle werksferen waar een behoefte is aan een bak met een grote capaciteit. De Globular 90×2 is volledig modulair, je kunt dus uitbreiden naar 4 afvalstromen. De magneetstickers om de fracties aan te duiden (te zien op de productfoto aan de voorkant van de bak) dienen apart bijbesteld te worden.

Wissen

Bij aankoop ontvang je een stickerpakket bestaande uit: Rest – Papier – Pmd – Gft – Cups stickers. Laat het ons graag voor levering weten als je deze stickers in het Engels zou willen ontvangen.

De magneetstickers aan de voorzijde van de bak zijn exclusief dit pakket en dienen apart bijbesteld te worden.

Extra informatie

Kleur

Wit/Bamboe, Full Wit, Zwart/Bamboe, Full Zwart