De Afvalscheidingsbakken
van BinBin

4 designs, 101 mogelijkheden

Globular

Voor school, kantoor en de zorg

Original

Als design belangrijk is

Island

Afvalscheiding voor grote events

Generation

Voor de publieke ruimte indoor en outdoor

Vrijblijvende proefplaatsing op maat

Op zoek naar de beste oplossing voor jouw organisatie om afval te scheiden? Met het draaien van een pilot maken we alle specifieke wensen inzichtelijk. Middels een proefplaatsing van onze afvalbakken houden we alle opties open om de perfecte afvalbak voor jouw organisatie samen te stellen. Ontdek de beste oplossing voor jouw organisatie!

 

Globular

Original

Island

Generation

Product

Globular 1, 2, 3 en 4

Een duurzame, modulaire afvalbak. De Globular is van alle details voorzien voor eenvoudige afvalscheiding tot 8 afvalstromen

Original 2, 3 en 4

Een duurzame Dutch Design afvalbak met een cleane, hoogwaardige uitstraling, voorzien van slimme features voor het scheiden van afval.

De Island

Een afvalbak voor kleine en grootschalige evenementen. Robuuste wielen, veel volume en door paal in het midden extra signing mogelijkheden

Generation 2, 3 en 4

Speciaal gemaakt voor de openbare ruimtes. Indoor en outdoor die nog verder gepersonaliseerd kan worden naar wens. 

Capaciteit

1/2/3/4/5/6/7/8 x 30L

1/2/3/4/5/6/7/8 x 45L

1/2/3/4 x 60L

1/2/3/4 x 90L

2/3/4/5/6/7/8 x 30L

2/3/4 x 60L

 

4 x 90L

2/3/4 x 90L

Materialen

Body: Gerecycled staal

Hoed: Bamboe 

Body: Gerecycled staal

Hoed: Bamboe 

Body: Gerecycled staal

Hoed: Bamboe 

Body: Gerecycled staal

Hoed: Gerecycled staal

 

Ontworpen met en door professionals

Samen met specialisten uit de branche gaan onze designers aan de slag om de perfecte afvalbak te ontwerpen. Zo maken we niet alleen iets moois maar ook iets wat werkt. 

Op iedere prullenbak past een deksel
Beleef de wondere wereld van het afval scheiden en ontdek welke prullenbak het beste past bij jouw bedrijf!

Duurzaamheid duurt het langst

BinBin gaat volle bak voor circulair. Onze modulaire afvalbakken zijn ontworpen voor een oneindig bestaan in een circulaire economie.

binbin showroom bekijken afvalbak

Onze afvalbak worden op maat gemaakt voor de gebruiker. De levertijd kan daarom tot 4 weken duren. Echter hebben we te allen tijde een mooie voorraad, waardoor onze gangbare modellen al binnen 7 werkdagen in huis zijn.

En of dat kan! Wij houden ervan om unieke stukken te maken. BinBin helpt je graag met het personaliseren van een afvalbak. Wil je jouw eigen communicatie, logo, favoriete kleur of een geheel eigen ontwerp? Niets is ons te gek. Neem contact op via info@binbin.eu of bereik ons telefonisch via 035 20 31 051.

BinBin is volledig ingesteld op duurzaamheid en voldoet aan de wensen van de circulaire economie: Iedere afvalbak is klimaatneutraal en is louter gemaakt van grondstoffen welke volledig recyclebaar zijn. Het stukje transport compenseren we met donaties aan JustDiggit of WNF. 

Zelfs meer dan modulair! Alle artikelen van BinBin zijn zowel modulair als universeel, wat het mogelijk maakt om ieder onderdeel te vervangen. Met een wisselend milieubeleid vanuit de overheid, komt dat goed van pas! Zo vervang je niet een hele bak, maar alleen het onderdeel. Bekijk onze video voor meer informatie!

Via onze webshop betaal je eenvoudig via o.a. iDeal of met creditcard, naast tal van gebruikelijke betalingsmiddelen zoals PayPal. Ook kunnen we een offerte voor je opstellen die je met een bankoverschrijving kunt betalen. Neem hiervoor contact op met info@binbin.eu of via ons telefoonnummer: 035 20 31 051.

Dat kan zeker! Bekijk onze SwapBin service [www.binbin.com/swapbin/] en haal de ideale prullenbak in huis zonder vooraf te betalen en zónder kopzorgen.